OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-
Bestseller

COAST 1,5V AAA USB-C Genopladelige Batterier (Inkl. Ladekabel) - 4 stk. - Batteri

COAST's AA USB-C-genopladelige batterier er den nyeste innovation inden for ansvarlig og bærbar strøm. Med deres banebrydende teknologi sætter de nye standarder ved at tilbyde en levetid, der er op til 2 gange længere end traditionelle NiMH-batterier og op til 6 gange længere end andre genopladelige lithium-ion-batterier. Disse batterier er utroligt alsidige og kan bruges sammen med en bred vifte af batteridrevne enheder.

Pris: 259,00 DKK
Få på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for COAST 1,5V AAA USB-C Genopladelige Batterier (Inkl. Ladekabel) - 4 stk. - Batteri

GenopladeligJa
Disse AAA-batterier er ikke almindelige. COAST ZX AAA-batterierne har en patenteret design, der tilpasser spændingen efter behovet og efterligner alkaliske batteriers output. Dette forhindrer flimren, overophedning og skade på produkterne.

Med et batterihus, der er sikret mod lækager, er disse batterier modstandsdygtige over for korrosion og leverer samtidig en fremragende ydeevne.

Du kan oplade batterierne på under to timer via USB-C, og du behøver ikke bekymre dig om specielle opladningskabler og holdere. Batteriets opladningsstatus vises tydeligt, så du altid ved, hvornår det er klar til brug.

Hvert ZX AAA-batteri kan genoplades mindst 1000 gange, hvilket giver store besparelser i forhold til engangsbatterier og reducerer mængden af batterier, der ender på lossepladsen.

Disse batterier er ideelle til brug i lommelygter, kommunikationsudstyr, elektronisk legetøj, spillekonsolcontrollere, kameraer/videokameraer og medicinsk udstyr.

Pakken indeholder:
- 4 x COAST Zithion AAA USB-C-genopladelige batterier med en spænding på 1,5V
- 1 x USB-C-opladerkabel


SKU100047535
EAN015286309808
BrandCOAST
VaretypeBatteri
Brand -> VaretypeCOAST -> Batteri
Varetype -> BrandBatteri -> COAST

Har du spørgsmål til varen?