OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Silva Si Hybrid Battery 1,25ah - Batteri

Hybrid Batteri 1.25 Ah (4.6 Wh) er designet til brug sammen med enten Hybrid Batteri Case eller det indbyggede etui i Scout 3 pandelamperne. Det er et kompakt og let genopladeligt batteri med USB-C-opladning, og det er det letteste genopladelige batteri i Silva's batterisortiment.

Batteriet er IPX5-certificeret, hvilket betyder, at det kan tåle kraftig regn og vand fra enhver retning. Det er udstyret med en LED-batteriindikator, der viser, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet. Indikatoren er synlig i 30 sekunder efter, at pandelampen er tændt. Batteriet kan oplades nemt via et USB-C-kabel og har en opladningstid på 2,5 timer.

Vigtigt: Hvis du har planer om at bruge Hybrid Batteri 1.25 Ah i en Trail Runner pandelampe, skal du sørge for at købe Trail Runner Hybrid Batteri Case separat. Det medfølger som standard med alle Trail Runner Free pandelamperne.

DKK 313,95
Denne vare kan i øjeblikket ikke købes.
Tilmeld dig overvågning og få automatisk en e-mail når varen kommer på lager.
 

Specifikationer for Silva Si Hybrid Battery 1,25ah - Batteri

Silva Si Hybrid Battery 1,25 Ah - Genopladeligt batteri

Det Hybrid Battery 1.25 Ah (4.6 Wh) er designet til at blive brugt sammen med Hybrid Battery Case eller det integrerede etui i Scout 3 pandelamperne. Det er et kompakt og let genopladeligt batteri, der kan oplades via USB-C.

Batteriet er vandtæt og opfylder IPX5 standarden, hvilket betyder, at det kan klare kraftig regn og vand fra enhver retning. Der er en LED-batteriindikator, der viser, hvor meget strøm der er tilbage i batteriet. Indikatoren er synlig i 30 sekunder efter, at du har tændt pandelampen. Batteriet kan oplades med et USB-C kabel på 2,5 timer.

Hvis du ønsker at bruge Hybrid Battery 1.25 Ah i en Trail Runner pandelampe, skal du købe Trail Runner Hybrid Battery Case. Den medfølger i Trail Runner Free pandelamperne.


SKU38007
EAN7318860202780
BrandSILVA
VaretypeBatteri
Brand -> VaretypeSILVA -> Batteri
Varetype -> BrandBatteri -> SILVA

Har du spørgsmål til varen?